Zorgpunt: verhuur en verkoop van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal. Verhuur per dag zonder waarborg.
Orthoshop Apotheek Meeusen: terugbetaalde orthopedische hulpmiddelen (prothesiologie, bandagisterie, braces, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen).

Openingsuren en adres

Oostmalseweg 102a
2340 BEERSE
014 61 82 29

info@apotheekmeeusen.be
maandag tem vrijdag
9.00 - 12.00 en 13.30 - 18.30


Zeer ruime parking achter en naast de apotheek! Ook parking mindervaliden vooraan.

Mond- en tandverzorging

Je tanden en je mond in goede conditie houden is niet zo moeilijk. Goed poetsen en regelmatig een bezoek aan de tandarts zijn hierbij onontbeerlijk.

Ook aan kinderen moet een goede mondhygiëne correct aangeleerd worden, omdat het glazuur van het melkgebit niet zo sterk is als dat van het blijvende gebit. De tanden en kiezen van kinderen zijn daardoor extra kwetsbaar. De tandpasta van baby's (van zodra de eerste tandjes doorkomen wordt geadviseerd om te poesten) en kinderen zijn aangepast qua fluor gehalte en qua smaak.

Naast het gebruik van de juiste poetstechniek is ook het juiste materiaal essentieel bij een goede mondverzorging.
Een tandenborstel (al dan niet elektrisch) en tandpasta zijn hierbij uiteraard de belangrijkste hulpmiddelen.

Daarnaast bestaan er ook speciale mondzorgproducten voor mensen die hun gebit (tijdelijk) extra zorg moeten geven. Zo zijn er medicinale tandpasta’s met een zachtere werking voor tanden en tandvlees. Er zijn ook pasta’s die tandvleesontstekingen tegengaan en voor een betere doorbloeding zorgen. Voorts zijn er ook onderhoudsproducten als mondwater, flosdraad, tandenstokers, interdentale borstels en tongschrapers verkrijgbaar.
Andere klachten die verholpen kunnen worden zijn: een onfrisse adem, een droge mond, aften, ...
Ook voor de reiniging en onderhoud van een kunstgebit en bij blokjes of een beugel kan je in de apotheek terecht voor aangepaste produkten.

CENTPURCENT

Nieuw in ons gamma!!
Het Belgische hypoallergene cosmetica merk Centpurcent op basis van 100% natuurlijke en pure mineralen.
Geschikt voor alle huidtypes en medisch verantwoord!

Orthoshop

Apotheek Meeusen werkt samen met Orthoshop. Door deze samenwerking worden technische orthopedie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en antidecubitus kussens (mits voldaan is aan de voorwaarden van een correct voorschrift) aan remgeld afgeleverd. Iedere woensdag voormiddag is er een zitdag in de thuiszorgafdeling van de apotheek met een zorgverstrekker.
lees meer

Thuiszorg

Verhuur van bedden, rolstoelen, krukken, hometrainer, ...
Grote artikelen (zoals zieken-huisbed) worden binnen de 24u thuis afgeleverd.

lees meer

Medicatieschema

Wij maken graag een medicatieschema voor u op!

lees meer

Huidanalyse

Welk huidtype heb ik? Welke producten zijn geschikt voor mijn huid? Gebruik ik eigenlijk de juiste verzorging? Weet ik echt wel wat mijn huid nodig heeft? Welke zonnefactor gebruik ik best? Is mijn reinigingsproduct aangepast aan mijn huidtype?...

De huidanalyse maakt deel uit van onze gratis zorg voor uw gezondheid en duurt een 20-tal minuten. Daarom vragen wij U ook om hiervoor een afspraak te maken : via mail, telefonisch of in de apotheek.

Huisbereidingen

Even doeltreffend als de grote merken maar goedkoper!
Informeer naar onze unieke huisspecialiteiten.

INCONTINENTIE

Wenst u informatie of een afspraak te maken over urineverlies? Geef ons een seintje, zo kunnen we u rustig en discreet informeren.
Er zijn gratis stalen beschikbaar van alle soorten TENA/ MOLICARE incontinentieverbanden

Wij bieden u tot 40% korting op incontinentiemateriaal

lees meer

FURTERER

Nieuw in ons gamma de haarverzorgingen van Furterer op basis van 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten!!

MEDELA

Sinds kort behoort onze apotheek tot de "preffered apothekers" waarbij je terecht kan voor de verhuur van het professionele symphony aflkolftoestel, voor de aankoop van alle toebehoren en uiteraard voor het nodige advies en begeleiding mbt het geven van borstvoeding en/of het afkolven!!

Lees meer via deze link.

Cookies - Privacy - Oostmalseweg 102 2340 BEERSE - 014 61 82 29 - info@apotheekmeeusen.be - APB: 130405