Zorgpunt: verhuur en verkoop van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal. Verhuur per dag zonder waarborg.
Orthoshop Apotheek Meeusen: terugbetaalde orthopedische hulpmiddelen (prothesiologie, bandagisterie, braces, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen).

Openingsuren en adres

Oostmalseweg 102
2340 BEERSE
014 61 82 29

info@apotheekmeeusen.be
maandag tem vrijdag
9.00 - 12.00 en 13.30 - 18.30

Tijdens de zomermaanden zijn we gesloten van maandag 26 augustus tem zondag 1 september.


Zeer ruime parking voor en naast de apotheek!

Nieuwsbrief

Uw e-mailadres:

Verbandmateriaal

Kleefpleisters zijn linnen of plastiek banden waarvan één zijde kleefstof bevat. Je gebruikt ze enkel om andere verbanden vast te leggen. Voor een gevoelige huid bestaan er hypoallergene kleefpleisters.
Wondpleisters zijn stroken kleefpleister waarop in het midden een wondkussentje is aangebracht. Ze zijn te gebruiken bij het afdekken van kleine, oppervlakkige wonden.
Steriele kompressen bestaan uit gaas of cellulose en worden gebruikt voor het reinigen, ontsmetten en afdekken van wonden. Je koopt ze best individueel verpakt.
Elastische windels zijn van geweven katoen en elastiek en krijgen na uitrekken terug hun oorspronkelijke lengte. Ze worden gebruikt om gewrichten te ondersteunen of zwelling tegen te gaan.
Gaaswindels zijn niet rekbaar. Ze worden gebruikt om een ander verband (bv. kompres) te fixeren.
Steriel drukverband, ook nood- of snelverband genoemd is een zwachtel waarop een kompres zit met binnenin vochtopslorpende watten. Het wordt gebruikt om een ernstige of levensbedreigende wonde te stelpen of een wonde steriel af te dekken.
Elastisch netverbandis een elastisch, met grote mazen geweven verband dat gebruikt wordt om ander verband op zijn plaats te houden.
Kousverband is een buisvormig, licht rekbaar, geweven jersey verband bedoeld om ander verband op vingers, tenen, armen of benen te fixeren.
Driehoeksverband is een driehoekig verband om een ander verband of een spalk op zijn plaats te houden of om als draagdoek of steriel verband te gebruiken.

Posomind

Posomind

CENTPURCENT

Nieuw in ons gamma!!
Het Belgische hypoallergene cosmetica merk Centpurcent op basis van 100% natuurlijke en pure mineralen.
Geschikt voor alle huidtypes en medisch verantwoord!

Onepharma App

Orthoshop

Apotheek Meeusen werkt samen met Orthoshop. Door deze samenwerking worden technische orthopedie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en antidecubitus kussens (mits voldaan is aan de voorwaarden van een correct voorschrift) aan remgeld afgeleverd. Iedere woensdag voormiddag is er een zitdag in de thuiszorgafdeling van de apotheek met een zorgverstrekker.
lees meer

Thuiszorg

Verhuur van bedden, rolstoelen, krukken, hometrainer, ...
Grote artikelen (zoals zieken-huisbed) worden binnen de 24u thuis afgeleverd.

lees meer

Medicatieschema

Wij maken graag een medicatieschema voor u op!

lees meer

Huidanalyse

Welk huidtype heb ik? Welke producten zijn geschikt voor mijn huid? Gebruik ik eigenlijk de juiste verzorging? Weet ik echt wel wat mijn huid nodig heeft? Welke zonnefactor gebruik ik best? Is mijn reinigingsproduct aangepast aan mijn huidtype?...

De huidanalyse maakt deel uit van onze gratis zorg voor uw gezondheid en duurt een 20-tal minuten. Daarom vragen wij U ook om hiervoor een afspraak te maken : via mail, telefonisch of in de apotheek.

Huisbereidingen

Even doeltreffend als de grote merken maar goedkoper!
Meer dan 30 unieke huisspecialiteiten.

lees meer

INCONTINENTIE

Wenst u informatie of een afspraak te maken over urineverlies? Geef ons een seintje, zo kunnen we u rustig en discreet informeren.
Er zijn gratis stalen beschikbaar van alle soorten TENA/ MOLIMED incontinentieverbanden

lees meer

NUXE

Dit van origine Franse merk, heeft ook bij ons zijn succes reeds bewezen. Door te kiezen voor cosmetica van plantaardige oorsprong, zonder synthetische kleurstoffen, parabenen, minerale oliën.
Het verschil met andere merken: de luxe van zachte texturen en onweersctaandbare parfums gecombineerd met de hypo-allergene eigenschappen eigen aan producten uit de apotheek.

Lees meer via deze link.

FURTERER

Nieuw in ons gamma de haarverzorgingen van Furterer op basis van 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten!!

PROTEINE DIEET

Permanent 10% korting

VOOR MEER INFO EN ADVIES, KOM GERUST EVEN LANGS!

sissel

momenteel 10% korting op alle sissel producten
Zitkussens, zitballen, materiaal ter revalidatie...
www.sissel.be/nl

MEDELA

Sinds kort behoort onze apotheek tot de "preffered apothekers" waarbij je terecht kan voor de verhuur van het professionele symphony aflkolftoestel, voor de aankoop van alle toebehoren en uiteraard voor het nodige advies en begeleiding mbt het geven van borstvoeding en/of het afkolven!!

Lees meer via deze link.

Etixx

Als officiële partner van sportsupplementen Etixx. bieden wij u een permanente korting van 15% op het hele ETIXX gamma! (uitgezonderd promo's)

lees meer
Cookies - Privacy - Oostmalseweg 102 2340 BEERSE - 014 61 82 29 - info@apotheekmeeusen.be - APB: 130405