Zorgpunt: verhuur en verkoop van kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal. Verhuur per dag zonder waarborg.
Orthoshop Apotheek Meeusen: terugbetaalde orthopedische hulpmiddelen (prothesiologie, bandagisterie, braces, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen).

Openingsuren en adres

Oostmalseweg 102
2340 BEERSE
014 61 82 29

info@apotheekmeeusen.be
maandag tem vrijdag
9.00 - 12.00 en 13.30 - 18.30

Tijdens de zomermaanden zijn we gesloten van maandag 26 augustus tem zondag 1 september.


Zeer ruime parking voor en naast de apotheek!

Nieuwsbrief

Uw e-mailadres:

Geneesmiddelen

De allopathie, of reguliere geneeskunde, vertegenwoordigt het grootste aanbod in de apotheek. Veel geneesmiddelen hebben een plantaardige, dierlijke of andere biologische oorsprong, maar de meeste worden tegenwoordig synthetisch gemaakt. Heel wat geneesmiddelen kunnen vrij verkregen worden. Voor anderen is een doktersvoorschrift nodig.

Wij informeren onze patiënten ook graag over de mogelijkheid om voor een aantal geneesmiddelen een generische versie aan te kopen. Generische geneesmiddelen (in de volksmond “witte producten”) zijn geneesmiddelen die dezelfde werkzame stof bevatten als het originele merkgeneesmiddel. Als het originele merk het patent heeft verloren om als enige het geneesmiddel te produceren, mogen andere bedrijven de stof produceren en het geneesmiddel op de markt brengen onder een andere naam. Generieke middelen zijn volledig evenwaardig met het oorspronkelijke geneesmiddel maar zijn vaak veel goedkoper.

Niettegenstaande ons grote aanbod, kan het gebeuren dat wij een bepaald product niet in voorraad hebben. Wij worden echter verschillende keren per dag bevoorraad, zodat uw bestelling meestal nog dezelfde dag kan bezorgd worden.

Posomind

Posomind

CENTPURCENT

Nieuw in ons gamma!!
Het Belgische hypoallergene cosmetica merk Centpurcent op basis van 100% natuurlijke en pure mineralen.
Geschikt voor alle huidtypes en medisch verantwoord!

Onepharma App

Orthoshop

Apotheek Meeusen werkt samen met Orthoshop. Door deze samenwerking worden technische orthopedie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en antidecubitus kussens (mits voldaan is aan de voorwaarden van een correct voorschrift) aan remgeld afgeleverd. Iedere woensdag voormiddag is er een zitdag in de thuiszorgafdeling van de apotheek met een zorgverstrekker.
lees meer

Thuiszorg

Verhuur van bedden, rolstoelen, krukken, hometrainer, ...
Grote artikelen (zoals zieken-huisbed) worden binnen de 24u thuis afgeleverd.

lees meer

Medicatieschema

Wij maken graag een medicatieschema voor u op!

lees meer

Huidanalyse

Welk huidtype heb ik? Welke producten zijn geschikt voor mijn huid? Gebruik ik eigenlijk de juiste verzorging? Weet ik echt wel wat mijn huid nodig heeft? Welke zonnefactor gebruik ik best? Is mijn reinigingsproduct aangepast aan mijn huidtype?...

De huidanalyse maakt deel uit van onze gratis zorg voor uw gezondheid en duurt een 20-tal minuten. Daarom vragen wij U ook om hiervoor een afspraak te maken : via mail, telefonisch of in de apotheek.

Huisbereidingen

Even doeltreffend als de grote merken maar goedkoper!
Meer dan 30 unieke huisspecialiteiten.

lees meer

INCONTINENTIE

Wenst u informatie of een afspraak te maken over urineverlies? Geef ons een seintje, zo kunnen we u rustig en discreet informeren.
Er zijn gratis stalen beschikbaar van alle soorten TENA/ MOLIMED incontinentieverbanden

lees meer

NUXE

Dit van origine Franse merk, heeft ook bij ons zijn succes reeds bewezen. Door te kiezen voor cosmetica van plantaardige oorsprong, zonder synthetische kleurstoffen, parabenen, minerale oliën.
Het verschil met andere merken: de luxe van zachte texturen en onweersctaandbare parfums gecombineerd met de hypo-allergene eigenschappen eigen aan producten uit de apotheek.

Lees meer via deze link.

FURTERER

Nieuw in ons gamma de haarverzorgingen van Furterer op basis van 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten!!

PROTEINE DIEET

Permanent 10% korting

VOOR MEER INFO EN ADVIES, KOM GERUST EVEN LANGS!

sissel

momenteel 10% korting op alle sissel producten
Zitkussens, zitballen, materiaal ter revalidatie...
www.sissel.be/nl

MEDELA

Sinds kort behoort onze apotheek tot de "preffered apothekers" waarbij je terecht kan voor de verhuur van het professionele symphony aflkolftoestel, voor de aankoop van alle toebehoren en uiteraard voor het nodige advies en begeleiding mbt het geven van borstvoeding en/of het afkolven!!

Lees meer via deze link.

Etixx

Als officiële partner van sportsupplementen Etixx. bieden wij u een permanente korting van 15% op het hele ETIXX gamma! (uitgezonderd promo's)

lees meer
Cookies - Privacy - Oostmalseweg 102 2340 BEERSE - 014 61 82 29 - info@apotheekmeeusen.be - APB: 130405